Elektronisk körjournal - få full koll på dina fordon

Tracksons körjournal digitaliserar pappersarbetet och uppfyller alla krav från Skatteverket.
Du får tillgång till alla funktioner du behöver för körning, tracking och administration. Inget mer papper och penna – kom igång med elektronisk körjournal för hela företaget redan idag!

ENKELT OCH SMIDIGT MED TRACKSON

 

Det finns många fördelar med att digitalisera företagets körjournal. Du förenklar inte bara arbetet, ni ökar även effektiviteten i företaget tillsammans. Ni är säkra på att inget glöms bort eller fylls i fel. Med en elektronisk körjournal får ni dessutom bort frågetecken runt eventuella privata resor.

Systemet samlar in data i enlighet med GDPR. Det gör vardagen tryggare för både dig som förare och dig som arbetsledare. 

Tryggt för föraren

Föraren ska inte behöva känna sig övervakad med vår produkt. Genom ett smidigt integritetsskydd bestämmer föraren själv vad som ska vara synligt för administratören.

Full koll för arbetsledaren

Från Tracksons adminvy kan du i realtid enkelt se var bilarna befinner sig, överblicka rutter och planera arbetsdagen.

Privata resor och tjänsteresor

Med ett svep ändrar du enkelt i appen om resan är privat eller i tjänsten.

Automatisk registrering

Vår enhet skriver hela körjournalen åt dig med minimal arbetsinsats från föraren. Datan sammanställs och lagras åt dig och är alltid lättillgänglig för både förare och ekonomiavdelning.

Enkel in- och utcheckning

Om ni har poolbilar eller olika förare på era bilar kan föraren enkelt logga in och ut från fordon via appen.

Stopp- och restider

Använd körjournalen som ett underlag till tidrapportering samt fakturering. Här ser ni exakt hur länge ni har varit hos varje kund och även hur lång tid resan tog.

Mycket mer än en elektronisk körjournal

Med våra smarta funktioner blir det enkelt och smidigt för dig att hålla koll på allt som rör fordon, förare, ekonomi och miljö. I systemet ingår inte bara en körjournal. Du får även tillgång till  bland annat administration, stöldskydd, geotracking och EcoScore.

Här presenterar vi några av funktionerna:

Körjournal

Slipp det tidskrävande momentet med att fylla i uppgifter om varje åksträcka och låt Trackson göra jobbet åt dig. Du får en korrekt ifylld körjournal och kan istället fokusera på ditt arbete.

Karta

Överblicka er fordonsflotta i realtid och se utförda rutter bakåt i tiden. Se vem som är närmast ett nytt uppdrag, effektivisera arbetsdagen och öka servicen åt era kunder.

Arbetstids­schema

Minimera arbetet kring val av privat resa eller tjänsteresa genom arbetstidsscheman för föraren och organisationen.

Platser

Märk ut platser och sätt upp regler.

Är ärendet privat eller i tjänsten?

Vår enhet vet var fordonet har varit, var det har anlänt och automatiserar benämningen av syftet med resorna.

Mina fordon

Få överblick över fordonsflottan på ett enkelt och smidigt sätt. Överblicka och mät hur ni använder era fordon, för att optimera flottan..

Larm

Larm kan aktiveras när en enhet rör sig utanför arbetstid, lämnar eller anländer till en plats, utsätts för krasch med mera. Med hjälp av dessa kan du ha koll på att anställda kommer säkert hem.

Ekonomi

Infrastrukturavgifter, milersättningar och bilförmåner att hålla koll på? Använd våra rapporter som löne- eller faktureringsunderlag.

Organisation & Användare

Administrera vilka förare som ska ha tillgång till vilka bilar, och vilka fordon som tillhör vilken organisation. Få full koll på vilka fordon som tillhör vilken organisation och vilket kostnadsställe.

Trackson körjournal

Lorem ipsum

Tracksons digitala körjounal

Kontakta oss om elektronisk körjournal​

Boka demo av Trackson, ladda ner appen och du är igång – enklare kan det inte vara. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar som matchar dina specifika behov – oavsett bransch, storlek och omsättning.

Välkommen att kontakta oss redan idag!